DEĞERLER İSTASYONU  e-twinning projesi

DEĞERLER İSTASYONU e-twinning projesi

03.11.2021 2308

Okulumuz öğretmenlerinden Kübra UZUN ve 9 okulun ortaklığıyla "DEĞERLER İSTASYONU" adlı e-twinning projesi yapılmaktadır.

Projemiz, ortaokul kademesinde özellikle 5 ve 6.sınıflarda uygulanarak öğrencilerimizin hem değerlerimizin farkına varması ve değerler eğitimi bilincini kazanmasını hem de bu değerleri vurgulamak amacıyla oluşturulan etkinlikleri gerçekleştirerek proje süreci boyunca keyif almalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Öğrencilerimiz planlanan süreç içerisinde eğlenceli aktivitelerle özellikle empati kurma, sevgi, sorumluluk alma, iş birliği içerisinde çalışma gibi temel değerlere sahip olacaklardır. Projemiz ekim ayının son haftası başlayacak olup ocak ayının ilk haftasına kadar sürecektir. Haftalık çalışma planı ve yapılacak etkinliklerin taslağı projenin sayfalar kısmında paylaşılacak olup öneri ve yeni fikirler doğrultusunda güncelleme yapılacaktır. Ortaklarımızla bir whatsapp grubu kurulup hem whatsapp hem de twinspacede gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca her ayın sonunda hem öğrenciler hem de öğretmenler ile zoom gibi araçlar kullanılarak değerlendirme toplantıları yapılacaktır. Twinspace'in forum kısmı aktif olarak kullanılarak yapılacak olan etkinliklerde öğretmen ve öğretmen görüşlerine yer verilecektir. Tüm öğrencilerimizin ve ortaklarımızın uyum ve iş birliği içerisinde eşit sorumluluklar alarak çalışma planlanmaktadır.