ŞANLIURFA / HİLVAN - 75. Yıl Ortaokulu

Kurum Tel 0 414 6812358 Müdür Tel 05306566536
YENİ MAH. 75.YIL CAD. HİLVAN/ ŞANLIURFA
Vizyon
75.yıl ortaokulu olarak vizyonumuz; bilgi çağının gerektirdiği birikim, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, yurdumuz ve dünyamızın aydın kadrolarına evrensel ölçülerde kaliteli bireyler yetiştirerek; ulusal ve uluslar arası alanda temel eğitim kurumlarına örnek ve önder olan, geleceğin zeki fertlerini yetiştirmektir. Bu yüzden 75. yıl ortaokulu, merkezinde insan olan eğitim modelini birinci sıraya koymuştur. Fiziksel olanaklarla yakalanan kaliteyi, bireysel ilgi ile öğrenci üzerinde pekiştirmeyi ilke edinmiştir.
Misyon
75.yıl ortaokulu olarak misyonumuz; yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve "kendisi" olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Başlama: 08:30 Bitiş:15:20
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Servis Bilgisi
Öğretmenlerin tuttuğu servis vardır.Genelde öğretmenler şahsi arabalarıyla gidiş geliş yaparlar.
İl merkezine 52 km ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.